Най-купувани

Оцветяваща крем-къна Herbal Time 75мл
Иновативен продукт, базиран на..
2.76лв.

CALVIN KLEIN Euphoria 50ml Парфюм

122.40лв.
  • Производител: Calvin Klein
  • Наличност: В наличност

Описание

Чувствен и привлекателен, Euphoria говори на жената, която копнее да бъде свободна всеки миг от живота си, провокацията да е част от вълнуващ свят, изпълнен с удоволствие, изненада и съблазън. Нейният аромат е контраст между екзотични плодове и съблазнителни цветове. Основни нотки: Punica Granatum, фурма, зелени нотки, черна орхидея, лотус, амбра, махагонова гора, виолетки, лек дъх на сметана.

Calvin Klein Euphoria е лансиран на пазара през 2005 година. Този аромат е награден с престижната награда Fifi Awards  в комбинация с награда за най-добър луксозен аромат. Авторът на парфюмерийната композиция е Анн Готлиб (Ann Gotlieb) от IFF . Дизайнът на оригиналния флакон е плод на съвместното творчество на Calvin Klein и Fabien Baron. Симбиозът на двата таланта е родил тази интересна игра на правоъгълни и овални форми, а също така и играта на цветовете. За рекламно лице на компания е била избрана руската модел Наталия Водянова (Natalia Vodyanova). Calvin Kleinе е човек,  който винаги влага много лични емоции във всеки един аромат, над който се труди. Calvin Klein Euphoria е аромат на страстта, на свободата.

С помощта на Euphoria ние можем да се изкъпем в атмосферната еуфория – на живота, на любовта, на щастието. Това е аромат за жени, които ценят живота и знаят как да му се наслаждават. За тях няма невъзможни неща, на тях всичко им е позволено и достъпно, техните желания винаги се сбъдват. Екзотика и страст съчетани в един оригинален флакон. Ароматът Calvin Klein Euphoria съчетава в себе си хармония, решимост и чувственост. Очарователна и ярка, тя притегля и омагьосва още с първото вдишване.  Основните нотки в този аромат са Punica Granatum, фурма, зелени нотки, черна орхидея, лотус, амбра, махагонова гора, виолетки, лек дъх на сметана.