Методи на доставка и плащане

Доставка


Доставката се осъществява с Куриерска фирма Еконт обикновенно в рамките между 1 и 3 работни дни, в зависимост от населеното място за доставка. Поръчаните продукти биват доставени до посочения адрес или до офис на куриера според желанието на клиента. Доставките до адрес се осъществяват от куриера между 9:00 и 17:30 часа в работни дни и от 9:00 до 14:00 в съботни дни. 

Поръчките биват изпращани само след потвърждение от клиента при обаждане на наш оператор на посочения от клиента телефонен номер в поръчката. При обаждането могат да бъдат променяни начина и адреса на доставка при желание от страна на клиента.

Ако желаете по-ниска цена на доставката можете при поръчка да изберете офис на куриера, като изберете желания от вас офис от падащото меню на Еконт.

Най-близкия до вас офис на Еконт може да проверите тук:

http://www.econt.com/offices/


miraonline.bg си запазва правото да отмени поръчката или удължи срока на доставка в случай, че поръчаните от клиента продукти не са налични или се очаква забавена доставка. miraonline.bg ще уведоми клиента за същото по телефона или на имейл.


Безплатна доставка

Онлайн магазин за парфюмерия и козметика miraonline.bg предлага Безплатна доставка за гр. Враца при поръчка на продукти на стойност над 30лв.


Плащане

Наложеният платеж е най-сигурния и предпочитан начин за извършване на плащания в България за момента. Наложен платеж е услуга, при коята стойността на покупката дължима към онлайн магазин за парфюмерия и козметика miraonline.bg се събира от куриера, от името на онлайн магазина. Преди да заплати стоката, клиентът или негов представител има право да отвори пратката и да разгледа доставената стока, преди да заплати стойността им на куриера.