Най-купувани

Herbal Time Оцветяваща крем-къна 75мл
Иновативен продукт, базиран на..
3.25лв.
ELEA Боя за коса Professional
Трайна крем-боя за коса „ELEA ..
3.79лв.

EVELINE Заздравител за нокти Total Action 8in1

4.89лв.
  • Производител: Eveline
  • Наличност: В наличност

Описание

Революционна формула с активен комплекс за здрави нокти (StrongNail ™), който прониква в структурата на нокътната плочка, ефективно регенерира и изгражда. Втвърдява максимално и стимулира растежа на нокътната плочка. Подобрява гъвкавостта, правейки ноктите по-устойчиви на наранявания. Защитава срещу нацепване и чупене. Помага за възвръщането на гладка повърхност и блясък на увредените и грапави нокти. След 10 дни всички проблеми на ноктите изчезват и ще се радвате на красиви и здрави нокти. Интензивна процедура предназначена за увредени и крехки нокти.

Приложение: Ден1: нанесете директно върху плочката; Ден2: нанесете втори слой; Ден3: премахнете старите слоеве и повторете процедурата. Използвайте за 2-3 седмици, след това веднъж седмично като основа.

Внимание: Не нанасяйте върху увредени нокти (например след отстраняване на хибриден или акрилен маникюр). Преди употреба предпазете кутикулите със зехтин или крем. Избягвайте контакт с очите. Възпламеним. Не приемайте орално. Пазете от деца! Съдържа 2% формалдехид. Противопоказание за употреба е алергия към някоя от съставките . Продуктът трябва първо да се тества за 2-3 дни. В случай на алергична реакция, парене или болка, прекратете процедурата.